Bloeiende pioenrozen

Een beetje inspiratie en een beetje frustratie vandaag. Het gaat over de prachtige pioenrozen die tegenwoordig in veel bruidsboeketten worden gebruikt. Wat zijn ze mooi!!! Als het goed is….want ik zie zoveel NIET BLOEIENDE pioenrozen in boeketten. Het lijkt wel of de bloemisten ze niet open durven te laten bloeien (dit geldt ook vaak voor rozen die nog dicht zijn- ongelofelijk!!) Een bruid maakte onlangs de opmerking over haar bruidsboeket: “Het zijn net 10 eieren op een stokje”. Gelukkig kon ze er om lachen, maar het had zoveel b(l)oeiender gekund. Ik hoop dat “bruidsboeket – makend” Nederland de pioenrozen eens laat OPEN BLOEIEN!!!

Op Wedspiration natuurlijk wel inspiration for your wedding, dus hieronder een mooie styling shoot met pioenrozen. De hele serie kun je bekijken bij Elizabeth Anne Design.

Fotocredit: Design – Rachael Hershmann from Lace and Likes and Debbie Dennis from Bridalhood \ Rentals – Marigold Vintage Rentals \ Photography – Benjamin Edwards \ Gown – Claire La Faye \ Stationery – Alexandria Husby \ Floral – supplied by Russ Wholesale Flowers  1. 20 juni 2011 @ 22:12 Daniëlle

    Die bloemen zijn zooooo mooi!

    Beantwoorden

  2. 20 juni 2011 @ 10:30 Annelèn

    Inderdaad, je hebt helemaal gelijk! Leuk geschreven trouwens. x Ann

    Beantwoorden


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety