Wedspiration: zomerfruit

Mijn moeder nam dit weekend een bak kersen mee. Zelf had ik al aardbeien, meloen en ananas in huis gehaald. Samen een heerlijke schaal met fruit klaargemaakt waarvan iedereen van heeft gesmuld toen we buiten in de tuin zaten. Ik hou van deze tijd van het jaar. Warmer weer, felle kleuren en frisse smaken = genieten en dankbaar zijn!

Op de site van Style me Pretty vond ik een styling shoot met zomerfruit. Heerlijk inspirerend als je dit thema wil gebruiken voor een bruiloft of verlovingsfeestje. Geniet van de wedspiration.

Fotocredit: Style Me Pretty

Photography: Corbin Gurkin / Styling & Props: Meagan Gilpatrick of Maine Seasons Events / Floral Design: Judy Bourgeois of Flora Fauna / Gown: Elizabeth Dye / Model: Whitney Stone  1. 16 augustus 2011 @ 21:00 tahni

    i love this! so bright and beautiful! it makes me want to have an end of summer party. :)

    Beantwoorden


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety