DIY: LOVE on a stick

LOVE on a stick: leuke tekst voor een trouwbedankje!! Vandaag weet ik wat ik ga maken met de kinderen. We hebben tijd om dit lekkere calorieën rijke hapje uit te proberen, want de zomervakantie is voor ons begonnen. Heerlijk! Ik kwam dit DIY tegen en vond het voor veel feestjes een leuk idee. Met betrekking tot trouwen:  bedankje voor je gasten, lekker hapje bij ontvangst, onderdeel van de candy table. Je kunt er heel veel mee doen! Het haalbaarheids gehalte voor deze DIY is voor mij (=absoluut-niet-handig-in-de-keuken) volgens mij haalbaar! De volledige beschrijving vind je bij Elizabeth Anne Design. Als het heel erg mislukt laat ik je het weten :-)!! Een fijn weekend. Tijdens de zomervakantie blijf ik gewoon door bloggen, maar iets minder!

Fotocredit: Elizabeth Anne DesignEr zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety