Thema reizen – fotoreportage op een boot

Varen, vliegen, fietsen ….de zomervakantie is aangebroken. Het thema reizen is ontzettend leuk voor jullie fotoreportage. Kijk goed naar jullie persoonlijk leven. Reizen jullie veel? Hoe? Waarheen? Als je daar een antwoord op kunt geven dan kun je een leuke locatie voor je fotoreportage zoeken. Deze week probeer ik een aantal leuke reportages met als thema REIZEN te laten zien. Vandaag een geweldige reportage op een oude veerpont gemaakt door Elizabeth Messina gepubliseerd op Style Me Pretty. Heerlijke nostalgie! Op het web kun je googelen naar: veerboten, salonboten, zeilboten, gondel. Ik heb hele leuke boten gevonden. Natuurlijk geen suffe boten, maar boten met een verhaal zoeken.  Weet jij een leuke boot of een leuk idee met het thema reizen, mail me dan gerust!

Fotocredit: Elisabeth Messina on Style Me Pretty  1. 5 juli 2011 @ 10:18 Hermine Lipke

    Op http://www.naupar.nl/ kun je een heel aantal historische Nederlandse schepen vinden ;) Nu moet ik eerlijk toegeven dat mijn vader (o.a.) voor Naupar vaart, maar hoe tof is dat: trouwen op een prachtig schip en dan lekker zeilend naar een rustig haventje en daar dan met kampvuur en een giga-bbq een topavond hebben? ; ) Bij sommige schepen heb je zelfs slaapaccomodatie aan boord, dus dan kan iedereen gewoon lekker blijven logeren ;)

    Beantwoorden


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety