Snoep eens iets anders!

11 oktober 2011 - Wedspiration

Helaas ben ik geen fan van taart. Dus met een stuk bruidstaart doe je me geen plezier. Behalve als ik suiker te kort heb en een shot wel kan gebruiken. En een echt lekkere bruidstaart heb ik niet vaak gegeten. Dus snoep eens iets anders op je bruiloft. Natuurlijk zijn cupcakes helemaal trendy. Maar volgens mij zijn er alweer nieuwe leuke snoepertjes op de markt. Deze standaard met donuts inspireert je misschien om eens verder te denken dan bruidstaart. Kijk eens goed om je heen en dan vooral in de vitrine bij de banketbakker of chocolaterie. Bestel al die lekkere dingen die jullie lekker vinden. Laat een klein taartje maken om aan te snijden, die traditie blijft leuk.

Photography: Yan Photography

Found on: Style me Pretty

Geplaatst in: Wedspiration | Meer: , , , |

Er is één reactie op dit bericht

  1. ack:Wedspiration - Nieuwe trend: Whoopie Pies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *