Heerlijke herfst wedspiration!

Wij gaan lekker genieten van de herfst dit weekend. Laarzen aan en wandelen in het bos. Ik hoop dat nog niet alle blaadjes van de bomen zijn gewaaid. Ik vind de kleuren in de herfst zo mooi en wil er nog graag even van genieten na een week hard werken.

Voor dit weekend nog heel veel mooie prachtige herfst wedspiration voor jou. Geen traditioneel oranje, bruin of geel, maar donker paars, rood met licht grijs. TE GEK!! Allerlei verschillende materialen zijn gebruikt. Totaal plaatje: een prachtige herfst styling voor een bruiloft.

Gezellig weekend allemaal! groetjes Jo-Anne

Nog veel meer foto’s kun je vinden bij Style Me Pretty. Onder aan het blog staat ook nog een gaaf filmpje!

Fotocredit: Limelight PhotographyEr zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety