15
dec

Nieuw in Nederland: ZANKYOU

ZANKYOU!! Voor de cadeaus die je gaat krijgen op je bruiloft  via het systeem van zankyou.com/nl. zankyou.com/nl is namelijk een site waar je een bruiloftsite en/of een online cadeaulijst kan maken. Sinds vorige week ook in Nederland. Wereldwijd schijnt het een heel bekend maar ook betrouwbaar systeem te zijn.  Op de homepage van zankyou wordt in een leuk filmpje precies uitgelegd hoe de site werkt. De online cadeaulijst vind ik erg handig. Samen cadeau’s bedenken en gasten een deel van dat cadeau laten kopen. Als ik het goed heb begrepen dan krijgen jullie het geld voor dat cadeau op je bankrekening gestort! Vooral ook interessant als je internationale vrienden hebt. Die kunnen al in hun eigen land een cadeau kopen voor jullie. Daaraan ook nog een bruiloftsite koppelen geeft heel veel mogelijkheden. Gasten kunnen o.a. ook aangeven of ze wel of niet komen naar de bruiloft (R.S.V.P.).

De site ziet er erg leuk, dus ik zou zeggen: probeer het uit!

——————————————————————————————————————————————-

Hier een blogpost van uw bedrijf? Vraag naar de voorwaarden en kosten door contact op te nemen via mail: joanne@wedspiration.com


Geschreven door Wedspiration

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>