Sytske & Rienk trouwen in Friesland

Sytske en Rienk hebben een bijzondere bruiloft georganiseerd. Vorig jaar herfst zijn ze getrouwd in Friesland – Beetsterzwaag en Katlijk op een prachtige zonnige dag. Hermine van Mon et Mine Bruidsfotografie stuurde mij deze foto’s omdat Sytske en Rienk zo’n leuke indeling van de trouwdag hadden gemaakt. ’s Avonds zijn Sytske en Rienk in de Thomastjerke in Katlijk getrouwd voor de burgerlijke stand. Leuke sfeer als het ’s avonds donker is! Lantaarns erbij! Aan het eind van de middag hadden ze tijd genomen om met de daggasten uitgebreid te eten. Het leuke was dat ze het eten met elkaar hebben klaar gemaakt bij Kwartier Noord. Gezellig om met elkaar bezig te zijn en daarna lekker te eten. Lijkt mij een goed idee! Na de huwelijksvoltrekking volgde een geweldig feest in Kwartier Noord.

Hieronder een paar prachtige foto’s uit de bruidsreportage gemaakt door Hermine en Ramon van Mon et Mine Bruidsfotografie. Meer foto’s met wedspiration kun je hier bekijken.

Fotocredit: Mon et Mine Bruidsfotografie  1. 11 februari 2012 @ 12:42 Elly

    Ik heb de reportage even bekeken op de site van Mon et Mine Bruidsfotografie (mooie foto’s, prachtige dag ook!) en daar vielen vooral de corsages mij op…wat zijn het en waar vind ik die eventueel?

    Beantwoorden

    • 12 februari 2012 @ 13:26 Wedspiration

      Ik ga even navraag voor je doen. heb gezien welke corsage je bedoelt. Vond ik ook erg leuk! groetjes, Jo-Anne


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety