Sytske & Rienk trouwen in Friesland

Sytske en Rienk hebben een bijzondere bruiloft georganiseerd. Vorig jaar herfst zijn ze getrouwd in Friesland – Beetsterzwaag en Katlijk op een prachtige zonnige dag. Hermine van Mon et Mine Bruidsfotografie stuurde mij deze foto’s omdat Sytske en Rienk zo’n leuke indeling van de trouwdag hadden gemaakt. ’s Avonds zijn Sytske en Rienk in de Thomastjerke in Katlijk getrouwd voor de burgerlijke stand. Leuke sfeer als het ’s avonds donker is! Lantaarns erbij! Aan het eind van de middag hadden ze tijd genomen om met de daggasten uitgebreid te eten. Het leuke was dat ze het eten met elkaar hebben klaar gemaakt bij Kwartier Noord. Gezellig om met elkaar bezig te zijn en daarna lekker te eten. Lijkt mij een goed idee! Na de huwelijksvoltrekking volgde een geweldig feest in Kwartier Noord.

Hieronder een paar prachtige foto’s uit de bruidsreportage gemaakt door Hermine en Ramon van Mon et Mine Bruidsfotografie. Meer foto’s met wedspiration kun je hier bekijken.

Fotocredit: Mon et Mine Bruidsfotografie 1. 25 november 2015 @ 20:01 Publicatie Bruidsreportage Wedspiration | Mon et Mine Bruidsfotografie

  […] Sytske en Rienk, een te gek stel dat in het “Hoge Noorden” bij Katlijk en Beetsterzwaag getrouwd is. Het leuke is dat ik Beetsterzwaag al een beetje kende van vroeger, dus bijzonder om er dan weer naar terug te keren. Toen Jo-Anne van der Lely vroeg aan een aantal bruidsfotografen of ze nog een mooie reportage hadden liggen mailde ik terug dat dit wel een mooie bruiloft was. En gelukkig was ze het met me eens. Dit bruidspaar trouwde in de herfst en dat kun je erg goed terugzien in de foto’s. Het was een heerlijk zonnig dagje met overal prachtige herfstkleuren. Ze hadden voor de shoot twee totaal verschillende fotolocaties uitgezocht, namelijk een park en een modern museum. Wil je het artikel lezen dan kan dat hier. […]

  Beantwoorden

 2. 11 februari 2012 @ 12:42 Elly

  Ik heb de reportage even bekeken op de site van Mon et Mine Bruidsfotografie (mooie foto’s, prachtige dag ook!) en daar vielen vooral de corsages mij op…wat zijn het en waar vind ik die eventueel?

  Beantwoorden

  • 12 februari 2012 @ 13:26 Wedspiration

   Ik ga even navraag voor je doen. heb gezien welke corsage je bedoelt. Vond ik ook erg leuk! groetjes, Jo-Anne


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety