Trouwen in Het Heerenhuys in Rotterdam + leveranciers

12 april 2012 - Gesponsorde post

Vorige week waren alle mensen uit de trouwbranche welkom in Het Heerenhuys in Rotterdam. Helaas lag ik ziek in mijn bed en kon ik niet netwerken tijdens deze trouwbrancheborrel van de NTBO. Toen ik de foto’s zag die Nanda van FOTOZEE heeft gemaakt, wilde ik jullie die toch even laten zien. Gewoon om een aantal goede leveranciers te laten zien.

Het Heerenhuys heeft een ontzettend bijzondere ligging in hartje Rotterdan. Een prachtige locatie om te trouwen en feest te vieren! Vanuit deze locatie kun je zoveel leuke activiteiten ondernemen op je trouwdag. Alle mooie plekjes in en om Rotterdam zijn van hieruit te bereiken. De locatie was mooi gedecoreerd door Krijn Verboom. En volgens mij kreeg iedereen hele lekkere hapjes en drankje van Dudok Patisserie en Maguise Catering. Om de sfeer helemaal af te maken kon je luisteren naar Music Entertainment Bookings. De volgende keer ben ik er weer bij!

Fotocredit: FOTOZEE

Geplaatst in: Gesponsorde post | Meer: , , |

Er zijn 0 reacties op dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook leuk?