DIY: origineel naamkaartje met hartje zelf maken

Erg makkelijk om zelf te maken voor jullie bruiloft, dit originele naamkaartje. Neem twee of vier  even lange stroken papier (vilt, band, leer, of iets anders) van ongeveer 15 cm lang en lijm de uiteinden aan elkaar zodat je een hartjesvorm krijgt.. Maak losse briefjes met de namen en leg deze er los boven op of zet ze met een tipje lijm vast. Let op het detail. Het papiertje heeft een V-tje aan het uiteinde.

Op de andere foto zie je een hele mooie vintage kaart. Het kan zijn dat op de achterkant het menu is geschreven, of een lieve boodschap  voor elke gast. In ieder geval een erg leuk idee!

Credit: Style me Pretty

Vandaag krijgen alle winnaars van de Bruid en Bruidegom een mailtje met de vraag om hun adres te sturen, dan doe ik ze gauw op de post. Allemaal hele fijne vrije dagen!Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety