Wedspiration: soft sweet pink {I love it!}

8 mei 2012 - Wedspiration

Inspiratie voor je bruiloft heb ik je beloofd … en die krijg je vandaag in een grote dosis. Heerlijk, wat een prachtige bruiloft met soft sweet pink inspiratie!

Het viel mij op dat de bruid de “bird (in a) cage” op twee manieren draagt. Voor de duidelijkheid: een bird (in a) cage is een haarstukje met tule half voor je gezicht. Wij hebben er geen goede naam voor, maar de Engelse vertaling is helemaal belachelijk: vogel in een kooitje. Maar ach …. ik zie wel de veertjes en het gaas. Daar zal het wel naar verwijzen! In ieder geval draagt zij de bird cage met en zonder het mini sluiertje. Zo kun je dat ook doen met een traditionele sluier, maar ook met dit voorbeeld. Je houd een prachtig haarstuk over dat een mooie eye catcher is. Iets voor jou?

Meer foto’s bekijken van deze bruiloft kun je vinden op Style me Pretty.

Photography By / Stephen Pappas , Wedding Coordination By / Lambs & Kings, Floral Design By / Nicole Ha Designs

Geplaatst in: Wedspiration | Meer: , , , , , , , , , , , |

Er zijn 2 reacties op dit bericht

 1. Gera van Veen

  Hele mooie foto’s van een prachtig bruidspaar!

  Ik zou graag willen weten waar het haarstuk met birdcase gekocht is?
  Het is echt prachtig en ik ben zelf ook op zoek naar zoiets!

  • Wedspiration

   Hai Gera,

   Dit is een reportage uit America. Onder het bericht kun je naar de orginal post gaan op Style Me Pretty. Lijkt mij niet echt bestelbaar. Misschien kun je op etsy.nl eens kijken of ze dit aanbieden.

   Succes!

   groetjes, Jo-Anne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>