Bruidstaart en tips van de keukenprinses!

De keukenprinses heeft een lijst met hele handige tips gemaakt voor de lezers van Wedspiration. Heel handig om deze tips te krijgen van een bruid met ervaring. Ook had ik de foto’s beloofd van de prachtige bruidstaart die de Keukenprinses zelf heeft gemaakt.

Wil je weten hoe de bruiloft van de Keukenprinses is verlopen – kijk hier!

Fotocredit: FotoZee

TIPS-TIPS-TIPS-TIPS-TIPS

– Begin gerust een half jaar van te voren met voorbereiden van details zoals papieren labeltjes en het uitzoeken van bedankjes. Dit kun je makkelijk bewaren en als de bruiloft dichterbij komt ben je blij dat je dit al gedaan hebt.

– Wees niet bang om veel aandacht te besteden aan details en het uitzoeken van een thema. Pinterest is een uitkomst!!

– Stop twee weken van te voren met het bedenken van nieuwe zaken zoals decoraties of lastminute aanpassingen. Dit brengt veel stress met zich mee en beïnvloed het uiteindelijke resultaat niet.

– Het is aan te raden om je eigen bruidstaart te maken mits je hier ervaring mee hebt. Doe het anders niet!

– Investeer in een goede fotograaf. Bij ons is de fotograaf tot 9 uur ‘s avonds gebleven en dit heeft hele mooie foto’s opgeleverd.

– Kies een fotograaf die bij je past, je bent de hele dag met elkaar op stap dus het is belangrijk dat je het goed met elkaar kunt vinden.

– 1 van onze mooiste cadeaus was het Vrienden en Vriendinnen boek. Hierin hadden de gasten allerlei leuke vragen beantwoord over zichzelf en ons. De website biedt tools om gemakkelijk iedereen zijn bijdrage in te zamelen.

– Denk er aan dat als je een sluier neemt dat mensen bij het feliciteren hier niet op letten. Ze leggen dan een hand op je schouder ( en sluier) en trekken hier dan per ongeluk aan. Om die reden heb ik hem zelf ’s avonds afgedaan.

Fotocredit: FotoZee
Fotocredit: FotoZee
Fotocredit: FotoZee
Fotocredit: FotoZee
Fotocredit: FotoZee
Fotocredit: FotoZee


Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety