Trouwceremonie met kinderen {maak het bijzonder!}

Trouwceremonie met kinderen? Gaat dat samen? Ja, natuurlijk!! Geef ze een leuke taak op jullie trouwdag om te vervullen tijdens jullie trouwceremonie. How cute!

Erg leuk vind ik de kinderen die een bordje opsteken met een pakkende tekst voordat de bruid over de loper loopt. Hieronder zie je een paar leuke!

Kinderen speciaal aankleden voor die taak is erg leuk. Ik heb al heel wat schattige jurkjes gezien. Voor jongens wordt toch vaker de nostalgische kleding gekozen of een stoer pakje. Kijk eens op de site van Jongensmerkkleding die leuke kleertjes voor meneertjes aanbieden.

Meestal mogen kleine kinderen de ringen geven. Veel bruidsparen maken zich zorgen of ze dit op dat moment nog wel durven. Vaak is dit wel het geval en lost het zich allemaal vanzelf op. Je kunt ook de ringdrager een prominentere functie geven. Voordat de bruid (en bruidegom) binnen komen, loopt hij /zij met de ringen voorop. Leuke taak!

Hebben jullie al zelf kinderen? Dan is het verstandig om voor de trouwdag met je eigen kinderen goed te bespreken wat je van ze verwacht. Mogen ze wel/niet bij je op schoot zitten? Bij wie zitten ze anders op schoot? Wie zorgt voor jullie kinderen voordat jullie de zaal betreden? Als ze rond gaan rennen, wat wil je dan? Is er iemand “stand-by”die eventueel met drukke kinderen (of  een huiler) even naar buiten kan?

Tijdens de trouwceremonie kunnen jullie eigen kinderen ook een functie vervullen. Een kind dat al kan lezen zou de trouwakte voor kunnen lezen. Maar ja … het is wel bijzondere taal en met moeilijke (doop)namen. Dus let goed op of het kind dit kan!

Jullie kinderen kunnen ook betrokken worden bij het trouw beloven. Getuigen mag je pas na je 18e zijn! Voor de kinderen  zijn speciale trouwactes  gemaakt door The Perfect Wedding. Deze kun je hier downloaden. Leuk!! Een goede trouwambtenaar zal dit natuurlijk in goede banen moeten leiden.

Heeft iemand nog een leuk idee voor kinderen tijdens de trouwceremonie? Laat een reactie hieronder achter en deel je bericht met ons!

Found on: Pinterest
Te koop bij: Jongensmerkkleding
Left found on: Cherry Lips - Right found on: Southern Bride and Groom

 
Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety