Happy Wishes Card: creëer een alternatief gastenboek

Happy-Wishes-Card-Wedspiration2-01

Ben jij nog op zoek naar een origineel gastenboek voor je bruiloft? Een alternatief receptieboek wat nog niemand anders in jouw omgeving had? Kijk dan eens bij

Stijlvolle Trouwkaarten. Vanaf deze week is er een nieuwe kaart aan het toch al uitgebreide assortiment toegevoegd: de Happy Wishes Card. Niet zo maar een kaartje: je kunt deze volledig personaliseren zodat je een uniek gastenboek krijgt! Een gastenboekkaartje van Stijlvolle Trouwkaarten: de kers op je (bruids)taart!

Alternatief gastenboek

Hoe vaak gebeurt het niet dat je bij aankomst op een receptie of bruiloft je naam en wens in een eenvoudig fotoalbum of ander boek schrijft? Tikkie saai, vond Stijlvolle Trouwkaarten. En niet in lijn met de trend die Jo-Anne ziet: bruiloften worden steeds meer en verder gepersonaliseerd. Geheel in lijn met die trend, lanceert Stijlvolle Trouwkaarten nu de Happy Wishes Card. Een gastenboekkaartje wat je tot in de puntjes kunt personaliseren; een kaartje waarvoor je helemaal zélf de tekst samenstelt. Voor ieder bruidspaar een ander gastenboek: ieder bruidspaar is uniek.

Soorten en maten

De gastenboekkaartjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten en thema’s. Veel van de thema’s zijn ook als trouwkaart te krijgen. Je kunt er zelfs voor kiezen om al je huwelijksdrukwerk in dezelfde stijl te laten maken. Ook dat kan bij Stijlvolle Trouwkaarten; je vindt hier een compleet assortiment van save-the-date kaarten, trouwkaarten, bedankkaartjes, menukaarten en ook templates voor de brief bij dek aart en eventueel een routebeschrijving. En nu dus ook Happy Wishes Cards voor een alternatief gastenboek. Bewaar de kaartjes in een mooie cardbox: je kunt er zelf één maken of je koopt ‘em kant-en-klaar. Je vindt diverse mooie exemplaren bij etsy.com. Voor de fotoshoot hebben we een sigarendoosje wit geverfd en mooi papier op de bodem geplakt.

Gerhard Nel Fotografie maakte een serie prachtige foto’s van hoe een gastenboekkaartje eruit kan zien. Kijk voor de gehele collectie op de website van Stijlvolle Trouwkaarten. Je bestelt hier snel en eenvoudig een proefdruk voor maar €1!

Happy Wishes Card
Fotoshoot Gerhard Nel maart 20131
Fotoshoot Gerhard Nel maart 20132
Fotoshoot Gerhard Nel maart 20133  1. 18 maart 2015 @ 16:01 De 10 leukste zinnen voor op Happy Wishes Cards

    […] Kijk eens in de webshop van Stijlvolle Trouwkaarten naar de Happy Wishes Cards. Ze zijn er in alle soorten en maten en in veel leuke designs. Voor ieder wat wils. En wil je nét iets anders, dan is maatwerk ook […]

    Beantwoorden


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety