DIY styling ‘The Great Gatsby’

DIY-wedding-great-gatsby-01
Left picture found on: Wedding Party - Right picture found on: Style me Pretty

Afgelopen woensdag lieten we je zien hoe gaaf het kan zijn om je bruiloft in de stijl van ‘The Great Gatsby’ te stylen. Vandaag geven we twee ideetjes weg om zelf aan de slag te gaan met styling zoals ze dat in de roerige jaren ’20 van de vorige eeuw deden. DIY styling in Great Gatsby stijl!

DIY styling met Great Gatsby vazen 

In de foto’s van afgelopen woensdag zagen we al hoe makkelijk je mooie bloemendecoratie kan omtoveren tot jaren ’20 bloemen. Hoe dan? Hang er een parelsnoer in! Dit idee vinden wij juist door z’n eenvoud echt briljant! Geïnspireerd hierdoor struinden we op internet verder en kwamen deze fantastische gouden vazen tegen. Op zich al helemaal in ‘roaring twenties’ stijl en door een rand van glitters, wordt je thema nog eens extra benadrukt. Natuurlijk kun je dit ook doen met zwarte vazen. Daarop dan gouden glitters of juist zilver, mocht je dat mooier vinden. Zwarte glitters kunnen ook: iets minder blingbling, maar niet minder mooi.

Kun je nou geen gouden vazen vinden, zorg dan voor basic vazen (glas kan ook) en spuit ze zelf over met goudverf. Of verf in de kleur die je wilt. DIY…styling met Great Gatsby vazen!

DIY styling met Great Gatsby veren

Veren: ook zo’n item wat je heel veel zag in het modebeeld van de jaren 20. Op hoeden, als corsage, in broches. Veren zag je overal in terug. Maak daar gebruik van op je bruiloft! Op StyleMePretty vonden we een slinger van naamkaartjes. Eenvoudig lint of touw, een leuk wasknijpertje (uiteraard in een Great Gatsby kleur) en daartussen steeds een veertje. Aan jou de beslissing of je de veren een themakleur geeft of dat je ze naturel laat. Alles kan.

Denk er ook eens over na om in je Great Gatsby vazen van hierboven grote veren te steken. Weer eens wat anders dan bloemen en helemaal in stijl. DIY…styling met Great Gatsby veren!

feather-love
found on: Etsy




Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety