Styling zwart met goud {celebrate New Year’s Eve!}

We borduren nog even verder op het thema ‘winter wedding met een gouden randje’. Op het randje van 2014 nog een laatste serie voor styling zwart met goud. Niet alleen voor een spectaculaire winter wedding, óók voor een knalfeest op oudejaarsavond!

Celebrate New Year’s Eve

‘Trouwen op 31 december wint aan populariteit,’ zegt Eveline van Wedding Eve. ‘Geen betere dag en avond voor een spetterend feest dan oudejaarsdag.’ 

Samen met haar leveranciers (ze staan allemaal onderaan deze blog) bedacht ze een setting voor de styling shoot waarbij ze de perfecte New Year’s Eve met Great Gatsby combineert. En dat is geslaagd, vinden wij.

Styling zwart met goud

In deze prachtige styling shoot weer zwart en goud. En dat sluit mooi aan op ons eerdere blog ‘Winter wedding met een gouden randje’. Nóg meer inspiratie over hoe je deze kleuren kunt gebruiken voor een sprankelende styling. Als tegenhanger zien we in deze shoot veel wit. Wat je ook ziet, is rosé goud. ‘Kan zomaar een trendkleur worden in 2015,’ zegt Eveline.

Wat een pracht en praal! Zwart en gouden details in de kleding van het bruidspaar, chocolade lolly’s en waterglazen met gouden glitters. Het zwart met witte rietje in de glazen maakt het helemaal af. Corsages, drukwerk en de gouden hoofdband van de bruid: alles één geheel. Grote klasse. De bruidstaart met een zwarte onderlaag samen met een schaal oliebollen met de candy table: dat kan echt alleen op New Year’s Eve.

Pas ook je make-up aan en ga voor die dramatische look die je alleen krijgt met smokey eyes.

Happy 2015!

Zou jij op oudejaarsdag willen trouwen? Laat het ons weten. Voor nu wensen we je een hele gezellige jaarwisseling en alle goeds en liefde voor 2015!

Leveranciers:  1. 21 april 2015 @ 14:27 Bruiloft van Joyce en Niels {Great Gatsby}

    […] dit was nog maar het begin. Inmiddels zijn wij zelf de tel kwijtgeraakt van hoeveel blogs we over de Great Gatsby stijl hebben geschreven. Inspiratie shoots, styling shoots: alles kwam […]

    Beantwoorden


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety