Styling shoot Winter Wonderland {winter wedding}

AnaisStoelenPhotography-Wintershoot2015-HofTenSteen-0043
Fotocredit: Anaïs Stoelen
Trouwen in de winter: waarom niet? Tegen kou kun je je kleden, met een beetje geluk maak je je foto’s in de sneeuw en ook de styling doet niet onder voor een huwelijk in de zomer. Voor iedereen die in de winter trouwt deze te gekke styling shoot Winter Wonderland. Voor de ultieme winter wedding!

Van winter wedding naar Winter Wonderland

Vorige week lieten we al zien hoe mooi het kan zijn om in de winter te trouwen. Die styling shoot geeft de aanstaande winterbruid een kijkje in de winterse keuken: sneeuw, kou, met wit en zilver en als accentkleur groen. Prachtig. De styling shoot van vandaag levert mooie foto’s op van styling in de kleuren, jawel, wit, zilver en groen. Maar wat hier vooral opvalt, zijn de transparante / glazen accessoires. Daarbij nog wat tinten grijs en je gaat van ‘winter wedding’ naar ‘Winter Wonderland’. Vlaamse fotografe Anaïs Stoelen wist deze styling door Wedding Planner Alle Gebeure prachtig vast te leggen met oog voor detail.

Ingetogen en stijlvol

Waar moeten we beginnen met zoveel mooie foto’s? Wat ons als eerste opvalt, zijn de accenten van glas. Glazen kroonluchters, transparante stoeltjes voor het bruidspaar bekleed met een wit bontje en voor de gasten met een grijs metallic kussentje. Glazen mason jar potjes met bloemendecoratie, op de grond bij de ceremonie en op de dinertafels. Koel al dat glas? Niet als je het op de juiste manier combineert, zoals in deze shoot is gedaan. Met veel wit, zilver en als accentkleur groen verandert het koele glas ineens in een heel natuurlijk element in de styling. De bruidstaart is helemaal wit, inclusief de decoratieve bloem op de taart. Witte zoetigheid op de sweet table en veel kleine lampjes om warmte te brengen.

Ook het drukwerk is in een winterse look uitgekozen: in de kleur van hout met witte accentjes erop. Is dat sneeuw..? De kaarten komen uit de collectie van Stijlvolle Trouwkaarten. Daar vind je nog veel meer inspiratie voor jullie huwelijksdrukwerk.

Als klapper in deze shoot springen toch wel de koningsblauwe schoenen van de bruid in het oog. Wat een prachtige exemplaren en zo mooi afgepast bij het kostuum van de bruidegom. Koningsblauw in een wit Winter Wonderland: we just love it!

Ga er even voor zitten en droom verder over jouw eigen winterse sprookje met foto’s van Anaïs Stoelen.

Leveranciers:

AnaisStoelenPhotography-Wintershoot2015-HofTenSteen-0302-3
Fotocredit: Anaïs Stoelen
560 breed180
Fotocredit: Anaïs Stoelen
560 breed191
Fotocredit: Anaïs Stoelen
Web versie
Fotocredit: Anaïs Stoelen
AnaisStoelenPhotography-Wintershoot2015-HofTenSteen-0297
Fotocredit: Anaïs Stoelen
AnaisStoelenPhotography-Wintershoot2015-HofTenSteen-0410
Fotocredit: Anaïs Stoelen
Web versie1
Fotocredit: Anaïs Stoelen
560 breed182
Fotocredit: Anaïs Stoelen
560 breed192
Fotocredit: Anaïs Stoelen
AnaisStoelenPhotography-Wintershoot2015-HofTenSteen-0016
Fotocredit: Anaïs Stoelen
AnaisStoelenPhotography-Wintershoot2015-HofTenSteen-0516
Fotocredit: Anaïs Stoelen
560 breed184
Fotocredit: Anaïs Stoelen
560 breed183
Fotocredit: Anaïs Stoelen
AnaisStoelenPhotography-Wintershoot2015-HofTenSteen-0769
Fotocredit: Anaïs Stoelen
AnaisStoelenPhotography-Wintershoot2015-HofTenSteen-0768
Fotocredit: Anaïs Stoelen
560 breed189
Fotocredit: Anaïs Stoelen
560 breed188
Fotocredit: Anaïs Stoelen
560 breed187
Fotocredit: Anaïs Stoelen
560 breed193
Fotocredit: Anaïs Stoelen
560 breed185
Fotocredit: Anaïs Stoelen
560 breed186
Fotocredit: Anaïs Stoelen
560 breed181
Fotocredit: Anaïs Stoelen
560 breed190
Fotocredit: Anaïs Stoelen
Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety