Styling shoot: Pastel Chic Wedding

Hebben we je al wel eens verteld hoe gék we zijn op vintage glam? Na het zien van deze Pastel Chic styling shoot durven wij in ieder geval te wedden dat je deze liefde héél snel met ons zal delen. Kijk snel mee!

Vintage glamour

Bijna iedere vrouw droomt wel van haar trouwdag. Van hoe ze eruit zal zien. En van welk thema de rode draad zal vormen tijdens haar grote dag. En hoewel de opties eindeloos zijn, zijn alle bruiden het over één aspect meestal wel eens: de bruiloft moet sprookjesachtig zijn. Stijlvol en sprookjesachtig, wel te verstaan. Voor die bruiden (lees dus: alle bruiden) is deze Pastel Chic styling shoot, geschoten door Renske Meinema en Bemind Fotografie, een échte must-see.

Styling shoot: Pastel Chic

Romantische pasteltinten, vintage glamour en details om je vingers bij af te likken: deze Pastel Chic styling shoot zit bomvol elementen die je eigenlijk direct naar je eigen bruiloft zou willen doorzetten. Zo zijn we bijvoorbeeld ontzettend fan van de frisse, lichte hoofdkleuren die speels worden gecombineerd met prachtige bloemendetails in herfsttinten. En kunnen we onze ogen niet afhouden van de adembenemend mooie taart, die stijlvol gedecoreerd is met goudkleurige glitteraccenten. Die goudkleurige glitteraccenten komen daarbij ook heel fijntjes terug in de tafeldecoratie en de té schattige wedding favors. Maar het kersje op de taart moet toch wel de look van beide bruiden zijn, die dankzij de jurken en hoofdaccessoires op een super stijlvolle wijze doordrenkt zijn in vintage glam.

Wacht niet langer en geniet snel mee met de onberispelijke styled shoot: Pastel Chic Wedding!


En wat zeiden we? Ben je net zo voor de vintage glam sfeer bezweken als wij?

Leveranciers: Fotografie: Renske Meinema Fotografie en Bemind Fotografie | Styling & organisatie: Ohlala Weddings | Styling & bloemen: Puravie | Trouwjurken: The New Bride | Bruidstaart: Silly Bakery | Stationery: Pure Art & Design | Bruid- en haaraccessoires: Vintage Wedding Wonderland | Meubelverhuur: Te Leuk Trouwen | Tafeldecoratie: Traveling Tableware | Haar & make-up: Très Jolie Visagie  | Modellen: Annika, Pauline & AnoukEr zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety