Bruiloft van Pauline en Matthijs

Bruiloft-van-pauline-matthijs
Photo credit: You Are Beloved

Misschien heb je deze real wedding al in het Wedspiration magazine gespot, maar we konden het niet laten om je ook nog op onze blog te verblijden met deze heerlijke bruiloft. Want geloof ons: de festival wedding van Pauline en Matthijs is er één die je onmogelijk veel inspiratie zal opleveren…

Festival wedding

En geef ons eens ongelijk, zul je waarschijnlijk denken na het zien van de fotoreportage hieronder. De bruiloft van Pauline & Matthijs is namelijk een pareltje als het aankomt op festival weddings. Zo laat deze bruiloft vooral héél goed zien dat je met een trouwdag in festivalsfeer alle kanten op kunt. Zo kun je de gehele bruiloft in het teken van festival laten staan, maar kun je er ook voor kiezen om op een stijlvolle wijze festivalelementen terug te laten komen door de dag heen. Matthijs en Pauline, die in hun jonge jaren opgroeiden op Curaçao en elkaar daar ook hebben ontmoet, lieten zich voor hun bruiloft inspireren door het Bacchus wijnfestival van 2014. Een ongedwongen en relaxt buitenfestival dat zich typeert door klasse, stijl en een ongekend fijne sfeer.

Doordat ze zich door het wijnfestival lieten inspireren wisten ze al precies hoe ze zo’n gecombineerde sfeer konden krijgen: door sprookjesachtige locaties en tradities van een festivalsausje te voorzien met prikkabel verlichting, bijzondere foodtrucks en veel kleurrijke bloemen. En dat is duidelijk terug te zien in de foto’s. En als we het dan toch over de foto’s hebben, heeft bruid Pauline gelijk nog een belangrijke tip: ‘‘Het vastleggen van onze liefde in het bijzijn van iedereen die zoveel voor ons betekent was voor ons het toppunt van gelukkig zijn. Bespaar dan ook niet op foto- en videografie en zorg ervoor dat je ook de hele avond laat vastleggen! Wij hadden fantastische fotografen en we hebben zóveel spijt dat we ze niet voor de avond hebben geboekt.’’

Bruiloft van Pauline en Matthijs

De bruiloft van Pauline en Matthijs was verdeeld over heel het weekend. Vrijdagavond begon de happening met een borrel met de ‘inner circle’ en op zaterdagochtend werden ze door diezelfde groep dierbaren uitgezwaaid terwijl ze naar de trouwlocatie reden. Het burgerlijk huwelijk werd voltrokken bij de adembenemende Groene Bedstee op landgoed Mariëndaal en het kerkelijk huwelijk vond plaats in de prachtige, historische Oude Kerk van Oosterbeek. Bijzonder: Jack russel Zorro bracht de ringen aan zijn halsband, wat natuurlijk zorgde voor een hoop glunderende blikken.

Na afloop vertrok het gezelschap weer naar de Groene Bedstee voor de receptie, waarna ze neerstreken aan tafel in de prachtig versierde Bedstee. Omdat het begon te druppelen tilde het gezelschap algauw de tafels op en hebben ze onder de feesttent het diner voortgezet. Voor het feest wat daarna volgde hadden Pauline en Matthijs een fotobus gehuurd, wat de meest hilarische kiekjes opleverde. Maar wat Pauline toch wel het allerbelangrijkste vond bij het plannen van de grote dag? ‘‘Zorg voor veel persoonlijke details, zodat de dag echt bij jullie als bruidspaar past.’’ Want dat de dag van Pauline en Matthijs vol persoonlijke details zat, is wel duidelijk. Bijvoorbeeld de pen waar ze de huwelijksakte mee ondertekenden. Met deze pen hebben ze krabbels gezet op de verschillende belangrijke momenten in hun leven. Zo tekende Matthijs eerder met deze pen zijn middelbare schooldiploma (samen met Pauline, die naast hem ook haar diploma ondertekende) en werd ook het contract van hun woning samen met deze pen getekend… Best bijzonder, vind je niet?

Leun lekker achterover en laat je heerlijk inspireren door de bruiloft van Pauline en Matthijs!

Bruiloft-van-pauline-matthijs
Photo credit: You Are Beloved
Bruiloft-van-pauline-matthijs
Photo credit: You Are Beloved
Bruiloft-van-pauline-matthijs
Photo credit: You Are Beloved
Bruiloft-van-pauline-matthijs
Photo credit: You Are Beloved
Bruiloft-van-pauline-matthijs
Photo credit: You Are Beloved
Bruiloft-van-pauline-matthijs
Photo credit: You Are Beloved
Bruiloft-van-pauline-matthijs
Photo credit: You Are Beloved
Bruiloft-van-pauline-matthijs
Photo credit: You Are Beloved
Bruiloft-van-pauline-matthijs
Photo credit: You Are Beloved
Bruiloft-van-pauline-matthijs
Photo credit: You Are Beloved
Bruiloft-van-pauline-matthijs
Photo credit: You Are Beloved
Bruiloft-van-pauline-matthijs
Photo credit: You Are Beloved
Bruiloft-van-pauline-matthijs
Photo credit: You Are Beloved
Bruiloft-van-pauline-matthijs
Photo credit: You Are Beloved
Bruiloft-van-pauline-matthijs
Photo credit: You Are Beloved
Bruiloft-van-pauline-matthijs
Photo credit: You Are Beloved
Bruiloft-van-pauline-matthijs
Photo credit: You Are Beloved
Bruiloft-van-pauline-matthijs
Photo credit: You Are Beloved
Bruiloft-van-pauline-matthijs
Photo credit: You Are Beloved
Bruiloft-van-pauline-matthijs
Photo credit: You Are Beloved
Bruiloft-van-pauline-matthijs
Photo credit: You Are Beloved
Bruiloft-van-pauline-matthijs
Photo credit: You Are Beloved
Bruiloft-van-pauline-matthijs
Photo credit: You Are Beloved
Bruiloft-van-pauline-matthijs
Photo credit: You Are Beloved
Bruiloft-van-pauline-matthijs
Photo credit: You Are Beloved
Bruiloft-van-pauline-matthijs
Photo credit: You Are Beloved
Bruiloft-van-pauline-matthijs
Photo credit: You Are Beloved
Bruiloft-van-pauline-matthijs
Photo credit: You Are Beloved
Bruiloft-van-pauline-matthijs
Photo credit: You Are Beloved
Bruiloft-van-pauline-matthijs
Photo credit: You Are Beloved
Bruiloft-van-pauline-matthijs
Photo credit: You Are Beloved
Bruiloft-van-pauline-matthijs
Photo credit: You Are Beloved
Bruiloft-van-pauline-matthijs
Photo credit: You Are Beloved
Bruiloft-van-pauline-matthijs
Photo credit: You Are Beloved
Bruiloft-van-pauline-matthijs
Photo credit: You Are Beloved
Bruiloft-van-pauline-matthijs
Photo credit: You Are Beloved
Bruiloft-van-pauline-matthijs
Photo credit: You Are Beloved
Bruiloft-van-pauline-matthijs
Photo credit: You Are Beloved
Bruiloft-van-pauline-matthijs
Photo credit: You Are Beloved
Bruiloft-van-pauline-matthijs
Photo credit: You Are Beloved
Bruiloft-van-pauline-matthijs
Photo credit: You Are Beloved
Bruiloft-van-pauline-matthijs
Photo credit: You Are Beloved
Bruiloft-van-pauline-matthijs
Photo credit: You Are Beloved
Bruiloft-van-pauline-matthijs
Photo credit: You Are Beloved
Bruiloft-van-pauline-matthijs
Photo credit: You Are Beloved
Bruiloft-van-pauline-matthijs
Photo credit: You Are Beloved

En, hebben we teveel gezegd…?

Leveranciers: Bruidsjurk: I do I do | Jacquet: Huyer | Trouwpak (later op de avond): Suit Supply | Fotografie: You are Beloved | Bruidstaart: Stijlvol Zoet | Bloemen en boeket: Fiori di Rose | Haar & make-up: Godly Bride | Ringen: Cartier | Cateraar: Mobile street food | Styling: Trouwen in het Bos | Kerk: Oude Kerk Oosterbeek | Ceremonie, receptie, diner: Groene Bedstee, Mariëndaal Oosterbeek
Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety