Bruiloft van Nelleke en Mark

Op je bruiloft smullen van pannenkoeken met spek en stroop, Oudhollands koekhappen en als kersvers bruidspaar de klokken mogen luiden. Eén ding is zeker: de huwelijksdag van Nelleke en Mark was er een die de bruiloftsgasten nooit meer zullen vergeten. Kijk gauw mee!

Entertainment op jullie grote dag

Drankjes, dansen, lekker eten: een bruiloft en plezier gaan hand in hand. Maar waarom zou je het amusementsgehalte van jullie grote dag niet nog een beetje opvoeren door de nodige entertainmentmiddelen in te zetten? Er bestaan namelijk talloze manieren om wat extra fun aan je bruiloft toe te voegen. Zo is het anno 2016 super trending om een photobooth bij de receptie te hebben, maar staan spelletjes voor zowel volwassenen als kinderen hélemaal garant voor ongekend veel vertier.

Bruiloft van Nelleke en Mark

De grote dag van Nelleke en Mark begon bij de Oude Kerk in Soest, waar de kerkdienst geleid werd door de vader van Mark en de familie een lied voor de twee zong. Een persoonlijke, intieme dienst die voor de nodige tranen zorgden. Na de ceremonie mochten Nelleke en Mark samen de klokken luiden. Een hele belevenis, want Mark werd een flink aantal meters de lucht in geslingerd. Vervolgens trok het gezelschap door naar de Kleine Melm in Soest, waar allemaal toffe Oudhollandse spellen voor de gasten waren klaargezet. En je kunt je vast wel indenken dat melige spellen zoals Koekhappen en Spijkerpoepen wel voor het nodige Oudhollandsche vermaeck zorgden. Als kers op de taart werd de huwelijksdag van Nelleke en Mark traditioneel afgesloten met pannenkoeken met spek en stroop.

We zullen je niet langer ophouden! Geniet snel mee met de heerlijke real wedding van Nelleke en Mark!

 

Leveranciers: Fotografie: Trouw Trendy | Locatie kerkdienst: de Oude Kerk, Soest | Locatie feest: de Kleine Melm, Soest | Trouwjurk: Nelleke’s moeder | Pak: The Society Shop | Trouwringen: Siebel Utrecht | Bruidstaart: ATC Scheldestromen | Bloemen: De Stijl Floral Design | Catering: Eetcafe Centraal Soest | Vervoer: Huur Een Oltimer| Jurk attributen: Accessorize | Overhemd + stropdas: The Society Shop | Muziek: Carieke Pol en Erik de JongEr zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety