Styling shoot: Sweet Berries

Tijdloze elegantie, voorzien van een eigentijds vleugje berry red: de styling shoot die we vandaag voor je klaar hebben staan kan niet anders worden omschreven dan als een waar sprookje. Laat je betoveren door de Styling shoot: Sweet Berries.

Romantische tijdloosheid met een spannend kleureffect

Trends op vlak van bruiloftthema’s komen en gaan, maar als je zeker wilt weten dat je goed zit met de styling biedt een klassieke, tijdloze bruiloft uitkomst. Als we spreken over klassieke bruiloften, hoef je trouwens niet te denken aan een super formele huwelijksdag, maar vooral aan een elegante bruiloft waarbij de focus niet per sé ligt op het inspelen op wat nu ontzettend trending is, maar waarin mooie, verfijnde elementen de rode draad in de styling vormen. De styling shoot bewijst nog maar eens hoe ontzettend geraffineerd deze stijl kan zijn, en hoe je die door een spannend kleuraccent in de aankleding ook nog eens van een eigentijdse touch kunt voorzien.

Styling shoot: Sweet Berries

Wanneer tijdloze romantiek en moderne elegantie elkaar treffen in styling weet je dat je niet ver verwijderd bent van perfectie. Deze sprookjesachtige gestylde shoot bij de betoverende Kasteelhoeve de Grote Hegge biedt dan ook ongekend veel inspiratie voor de bruid die voor een tijdloze stijl wil gaan. De aankleding typeert zich door een frisromantische kleurencombinatie, waarin niet alleen zachte rozetinten een plekje krijgen, maar dieprode bessenaccenten als eyecatcher optreden. Daarbij is er gebruikgemaakt van de mooiste decoratiemiddelen, zoals stijlvolle kaarsen, de mooiste macaroons die je ooit zult zien en bloemontwerpen die de setting tot een sprookje maken. Romantische bruidsjurken, een onweerstaanbare sweet table en een stijlvol aankleedde tafel maken de reportage tot één van de meest inspirerende shoots die ons voor de ogen is gekomen.

Wedden dat je net zo weg zult zijn van deze styling shoot als dat wij zijn? Kijk snel mee!

Leveranciers: Concept, organisatie, styling en fotografie: Elisabeth van Lent Photography | Bloemen design en styling: Mullers Floral Art | Styling: GG Weddings & Events | Locatie: Kasteelhoeve de Grote Hegge | Bruidstaart en sweet table: Eclair Gebak | Haar en make-up: Erika Vogl voor The Beautiful Bride Company | Bruidsjurken: Hillenius Couture | Ringen: Monique ’t Hoen Goudsmid en Ontwerper | Stationary: Jeau& | Stoelen: White Weddings
Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety