Styling shoot: Dances with Wolves

Een sprookjesachtig bos, bijzondere houtelementen, een tipi tent en eindeloos veel veerdecoraties; de Styling Shoot Dances with Wolves schetst het perfecte plaatje van een bruiloft waarbij je wel héél dichtbij bij de natuur staat. Droom mee met deze bijzondere themashoot!

Een met de natuur

Dances with Wolves ken je ongetwijfeld als de Hollywood Blockbuster waarin Kevin Costner, een wolf en een indianenstam de hoofdrol spelen. Maar wat dacht je ervan om die elementen te vertalen naar een thema voor jullie bruiloft? De magische styling shoot van vandaag laat in vol ornaat zien hoe je dat kunt doen. Zo zie je meteen al dat het hoofdingrediënt van een bruiloft in zo’n feeërieke one with nature-stijl het bos is. Maar naast dat een natuurlijke omgeving niet bepaald onbelangrijk is voor een bruiloft in dit thema, kun je de sfeer nog meer versterken door ook natuurlijke elementen in de styling toe te voegen. Het plaatje hélemaal compleet maken? Laat dan een (wolfachtige) hond de ringen naar jullie toe brengen.

Styling shoot: Dances with Wolves

Deze gestylde reportage is er namelijk een die je werkelijk waar betoverd. Zo is de shoot gestyled in koele kleurtinten, maar krijgt het geheel toch een buitengewoon warme touch door de aanwezigheid van zachte, natuurlijke materialen zoals veren en hout. Zo zijn er niet alleen veren in het bruidsboeket verwerkt, maar zien we ze ook terug in de Indiaanse dromenvangers. Een prachtig mooi gestyled bruidspaar, een toffe tipi tent en een sweet table in nature style maken de shoot tot een magisch verhaal dat je gegarandeerd met je eigen bruiloft wilt vertellen.

Dream away en laat je vooral ongekend inspireren door de Styling shoot: Dances with Wolves!

Leveranciers: Fotograaf: Tovergoud Bruidsfotografie | Styling: BEST DAY EVER Events | Bloemen: Meesterlijk groen | MUAH : Eline Schoenmaekers | Sweet table: Sugarlips Cakes | Jurk: Unielle Couture | Pak: Rietbergh Trouwpakken | Stationery: The Sparkle Company | Tipi tent: Te Leuk Trouwen | | Video: The Best of Times | Modellen: Tim, Mariska en Ziggs
Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety