Raak geïnspireerd door deze styling shoot in de herfst

backdrop-trouwen-herfst-picture
Fotocredits: Natalja Fotografie

Kleurrijke bladeren, dennenappels, pompoenen is het eerste waar je aan denkt als je gaat trouwen in de herfst. Deze rustieke styling shoot zorgt voor een andere kijk naar het prachtige seizoen van het jaar. Warm, romantisch & stijlvol is deze shoot zeker met pasteltinten.

Kleuren die matchen bij de herfst

Eerst dachten we dat we weer veel donker rode, bruine en groene tinten zouden zien op de foto’s. De klassieke items uit het herfst seizoen zouden vast wel terugkomen. Dit is gelukkig niet waar. Irulan van Francoise Wedding heeft met een aantal leveranciers laten zien dat je herfsttinten heel goed kunt combineren met licht roze. Daar raken wij nog eens door geïnspireerd.

Lang leve de inspiratie

De leukste inspiratie vinden wij de roze rozen en orchideeën in het bruidsboeket. Door deze te combineren met andere herfst tinten zoals goud en koper krijg je een frisse uitstraling. En wat vind je van die uil. Wat een prachtige sfeerplaatjes krijg je dan! Deze shoot laat ook heel goed zien dat het in de herfst toch echt veel donkerder is dan in de zomer. Jullie foto’s worden daardoor ook donkerder maar wel heel sfeervol.

Trouwkaarten voor herfst bruiloft

Speciaal voor deze styling shoot hebben wij een trouwhuisstijl gemaakt. We hadden eerst alleen een kerstkaart met deze mooie takjes tot dat Irulan ons liet zien dat juist dit ontwerp heel goed zou passen bij haar styling shoot. Daarna hebben we alle kaarten gemaakt die matchen. Bekijk hier alle kaarten met dit ontwerp. Deze passen goed bij een herfst bruiloft maar wees niet bang om ze voor een winter bruiloft te kiezen.

trouwen-herfst-bruidsboeket
Fotocredits: Natalja Fotografie
trouwen-herfst-bruidsboeket
Fotocredits: Natalja Fotografie
Fotocredits: Natalja Fotografie
menukaart-trouwen-herfst-picture2
Fotocredits: Natalja Fotografie
backdrop-trouwen-herfst-picture2
Fotocredits: Natalja Fotografie
polscorsage-trouwen-herfst
Fotocredits: Natalja Fotografie
oorbellen-trouwen-herfst
Fotocredits: Natalja Fotografie
backdrop-trouwen-herfst-picture
Fotocredits: Natalja Fotografie
dessert-table-trouwen-herfst-picture4
Fotocredits: Natalja Fotografie
trouwen-herfst-bruidsboeket
Fotocredits: Natalja Fotografie
dessert-table-trouwen-herfst-picture1
Fotocredits: Natalja Fotografie
dessert-table-trouwen-herfst-picture4
Fotocredits: Natalja Fotografie
dessert-table-trouwen-herfst-picture3
Fotocredits: Natalja Fotografie
dessert-table-trouwen-herfst-picture5
Fotocredits: Natalja Fotografie
dessert-table-trouwen-herfst-picture6
Fotocredits: Natalja Fotografie
trouwkaarten-herfst-trouwen-picture
Fotocredits: Natalja Fotografie
trouwkaarten-herfst-trouwen-picture2
Fotocredits: Natalja Fotografie
dessert-table-trouwen-herfst-picture2
Fotocredits: Natalja Fotografie
menukaart-trouwen-herfst-picture1
Fotocredits: Natalja Fotografie

Leveranciers: Fotografie: Natalja Fotografie | Ontwerp & organisatie: Francoise Weddings | Styling: Francoise Weddings en Pure & Trust | Locatie: Het Kasteel van Rhoon | Visagie & Haar: Cynthia Veenman Visagie & Haarstyling | Flowers: Pure & Trust | Jurk: Stephanies’s Bruidsboetiek | Bruidsschoenen: Stephanie’s Bruidsboetiek | Sieraden: Bruidskleding Promesa | Maatpak: Semra Mode | Stationery: Stijlvolle Trouwkaarten | Cocosballen: Madame Cocos | Oehoe Brenda: Bouman Roofvogels |Bruidstaart: Zoete zondes |Macarons: Trick’n Treats | Bruidspaar: Sandra Mensink & Dennis van der Luijt

 Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety