About

profielfoto-Jo-Anne

Wedspiration geeft mij de geweldige gelegenheid om bruidsparen te inspireren. Ik (Jo-Anne van der Lelij-Plomp) heb jaren gewerkt als  professioneel ceremoniemeester op bruiloften. Tijdens de voorbereidingen begeleidde ik de bruidsparen met organisatorische tips en leuke ideeën. Ik bruis nog steeds van de leuke, maakbare ideeën. Op Wedspiration laat ik die allemaal zien, zodat elk bruidspaar er ideeën vanaf kan halen. In Nederland stylen we steeds meer onze wedding, maar het kan nog leuker, anders en mooier. Ik zoek de leukste bedrijven om te laten zien wat er zo al geboden kan worden. I love wedding pics……dus heb ik veel contacten met TOP fotografen. Zij leveren mij hun werk, zodat jullie weer leuke ideeën kunnen zien van anderen.

Verder geniet ik van de kleine bijzondere dingen en gebeurtenissen in mijn leven. Zoals een kaartje, een schaterlach, een zonnestraal en onze “love seat”. Vriendschappen vind ik belangrijk: je wordt er rijker van. Als we elkaar spreken of ontmoeten stimuleren we elkaar om nieuwe dingen te leren, ontdekken en maken. Waar ik echt niet van hou is….koken (laat mijn moeder het niet horen!).

Ik hou van feestjes. Heerlijk om weer nieuwe mensen te ontmoeten. Ik ben een echt mensen mens. Feestjes geven de gelegenheid om te genieten van elkaars eigenaardigheden! Feestjes zijn een succes als mensen van elkaar genieten.

Het maken van Wedspiration voelt ook als een feestje. Ik probeer de mooiste inspiratie te laten zien: kleurencombi’s, vintage styling, prachtige fotografie etc. Iedereen is blij op zo’n trouwdag. Alles wat te maken heeft met bruiloften van cake pops, polscorsages, trouwslippers tot Do-It-Yourselfs vind ik leuk.

Vanaf september 2013 werk ik samen met Fiona van den Bergh. Zij schrijft de blogs en bewaakt de planning. Een goede combi: het werkt fantastisch! Het leukste en moeilijkste werkje is voor mij: foto’s uitkiezen en plaatsen. Wat een pareltjes zitten er vaak tussen!

Ik wens je veel plezier met het lezen van onze blogs. Ze zijn met liefde voor jou gemaakt.

lieve groet, Jo-Anne

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety