Styling Shoot aanleveren

Ben je fotograaf of leverancier van een mooie Styling Shoot en wil je graag een blogpost over deze shoot laten zien op Wedspiration? Dit is mogelijk als voor de styling shoot het drukwerk van Stijlvolle Trouwkaarten is gebruikt. Begin bij stap 1 van ons stappenplan die hieronder beschreven is maar lees eerst het volgende.

Wij zijn erg blij met elke Styling Shoot die wordt aangeboden, maar wij plaatsen helaas niet elke shoot. Een Styling Shoot moet inspirerend zijn voor onze lezers en wedspiration bevatten. De kwaliteit van de fotografie is voor ons erg belangrijk. Wij behouden het recht om te bepalen welke Styling Shoot we wel of niet plaatsen.

Styling shoots mogen ook op andere blog geplaatst zijn.

Het aanleveren van een Styling Shoot is GRATIS. Het enige dat we van je verwachten is hulp bij het genereren van publiciteit op social media. Stuur na het plaatsen van het blog een mailtje naar alle leveranciers die betrokken waren bij jouw Styling Shoot. Like, share en reageer op het blog … met elkaar genereren we zoveel mogelijk publiciteit.

*********

Volg ons stappenplan en we plaatsen de mooie Styling Shoot op Wedspiration!

STAP 1: Stuur een mail met daarin het volgende
* Verzoek om te plaatsen.
* De reden waarom wij deze Styling Shoot moeten plaatsen.
* Een paar foto’s zodat we de sfeer en kwaliteit van de foto’s kunnen zien.
* Verwijzing naar een blogpost (van de fotograaf) is ook welkom.
* Welk drukwerk is gebruikt?

STAP 2: Reactie op jouw mail
Wij reageren z.s.m. op jouw verzoek en laten je weten of we deze Styling Shoot wel of niet gaan plaatsen.

STAP 3: Aanleveren meer informatie
Stuur ons via mail een lijst met leveranicers die meegewerkt hebben aan deze Styling Shoot. De lijst moet bestaan uit: omschrijving – naam bedrijf – website.
Stuur ons een beschrijving met de doelstelling van de shoot. Wat wil je laten zien?
Welk thema heeft deze Styling Shoot?

STAP 4: Stuur ons de trouwfoto’s
Ga naar de pagina met de aanleverspecificaties en stuur de trouwfoto’s via Wetransfer.

STAP 5: Wij maken een mooi blog
Met de foto’s en aangeleverde teksten maken wij een mooi blog. Het is mogelijk de tekst te controleren voordat deze geplaatst gaat worden. Je kunt kijken of de inhoud klopt en alle leveranciers worden genoemd. Geef dit duidelijk aan ons door.

STAP 6: Publiciteit genereren
Wij laten je weten als het blog is geplaatst. Omdat het gaat om een GRATIS plaatsing verwachten we dat je op social media laat weten dat de Real Wedding is geplaatst. Laat alle leveranciers weten dat hun naam genoemd wordt op ons mooie blog. Vraag ze om te liken, delen en reageren.

STAP 7: Plaats de PUBLISHED ON button op je website
Je ontvangt van ons een button met de tekst PUBLISHES ON WEDSPIRATION. Je bent vrij om deze te plaatsen op je website. Zouden we natuurlijk wel erg leuk vinden.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety